My Profile    
Profile Avatar
Pataki Trans
*******
*******, Göd 2131
Hungary
******* ******* *******
Az Európai unión kívülre költözés esetén munkavállalási engedélyre van szüksége, attól függ, hogy hová kíván költözni. A hatóságok alapvető különbséget tesznek az EU-n kívüli országok és az uniós országok között. Egy másik európai országba költöző német állampolgár külön engedély nélkül is költözhet.

Ha harmadik országba költözik, azaz olyan országba, amely nem tartozik az EU-hoz, speciális vízumra van szüksége. Előfordulhat, hogy további munkavállalási engedélyt kell beszereznie. Ezért időben tájékozódjon arról, hogy mely dokumentumokat kell a kívánt országba költöztetnie. Például az olyan népszerű utazási célpontok és harmadik országok esetében, mint Amerika, Ausztrália és Japán, minden EU-ból érkező bevándorlónak igazolnia kell a költözési és munkavállalási engedélyét. Ezeket az igazolásokat az illetékes nagykövetségen szerezheti be.

A jelentkezéshez nem csak érvényes úti okmányra van szükség, hanem hiteles hivatalos okmányokra is, mint például házassági anyakönyvi kivonat vagy születési anyakönyvi kivonat, valamint munkaszerződés vagy motivációs levél.

Akkor is kivándorolhatok, ha még nincs helyben munkám?

Ha csak a helyszínen szeretne új állást keresni, akkor bizonyítania kell, hogy elegendő anyagi tartaléka van ahhoz, hogy a külföldre költözés jóváhagyható legyen. A megtakarítandó összeg az országtól függ.

Költöztetés külföldre költöztető céggel

Ha egy másik európai országba készül költözni, a Pataki Trans az Ön megbízható partnere, aki gyorsan és költséghatékonyan elvégzi költözését. A nemzetközi költöztetésekkel kapcsolatos tapasztalatainknak köszönhetően teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztetési és lomtalanítási irodaként stresszmentes és gördülékeny folyamatot garantálunk. Küldjön nekünk ingyenes és nem kötelező érvényű költözési kérelmet, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot és költöztetési tippeket is biztosítunk!
   
    
Inspired by Nina